Hulp bij
namaak tot nul brengen

Project Zero gebruikt de kracht van Amazon-technologie in combinatie met merkinzichten om namaak te detecteren en te verwijderen.

Het volgende niveau van namaakbescherming

Project Zero maakt de exclusieve bescherming tegen namaak mogelijk voor merken zoals die van jou die ervaring hebben met het gebruik van onze merkbeschermingstools.
Je geautomatiseerde beveiligingen inschakelen
Geef ons belangrijke gegevenspunten en we zullen proactief vermoedelijke namaak uit onze stores verwijderen. We controleren elke dag meer dan 8 miljard updates van productvermeldingen, op zoek naar mogelijke vervalsingen.
Namaak onmiddellijk verwijderen
Krijg toegang tot de ongekende mogelijkheid om namaakproductvermeldingen onmiddellijk te verwijderen, zonder dat je contact met ons hoeft op te nemen. Nauwkeurige inzendingen blijven onze feedbacklussen ertoe aanzetten schendingen automatisch te blokkeren voordat ze klanten benadelen.
Verstoring van namaaknetwerken
Voeg unieke codes toe aan je producten om proactief te voorkomen dat namaakproducten klanten bereiken op eenheidsniveau met onze optionele serialisatieservice. Of de bestelling nu wordt uitgevoerd door Amazon of een andere verkoper, elke verzonden eenheid is authentiek geverifieerd.

Bescherm je merk met de kracht
van Amazon

Vertrouwd

20K+

Merken ingeschreven bij Project Zero.


Krachtig

8B+

Dagelijkse updates van productvermeldingen die worden gecontroleerd door de geautomatiseerde beveiligingen van Project Zero.

Efficiënt

1K+

Vermeldingen die proactief worden verwijderd door geautomatiseerde beveiligingsmaatregelen voor elke selfservice voor de verwijdering door een merk.
SUCCESVERHALEN

Van startups tot Fortune 500-bedrijven

lid worden van het groeiende aantal merken in het Project Zero

Mogelijk kom je al in aanmerking voor Project Zero

Ingeschreven bij Brand Registry met een geregistreerd handelsmerk?

Meld je aan bij Brand Registry en ga naar de pagina Project Zero om te zien of je in aanmerking komt.

Kom je nog niet in aanmerking voor Project Zero? Dit is wat nodig is.

Ongeacht je verkooprelatie met Amazon moet je het volgende hebben:
• Een Brand Registry-account met een geregistreerd handelsmerk en een Rechteigenaarsrol.
• Meldingen van mogelijke inbreuken ingediend via de tool Een schending melden met een acceptatietarief van ten minste 90% in de afgelopen zes maanden.
Om misbruik van onze tools te voorkomen, heeft Amazon het recht om aanvullende factoren te evalueren om te bepalen of een gebruiker in aanmerking komt.
© 2023, Amazon Services LLC.