Laten we het merk dat je hebt opgebouwd beschermen

Je hebt alles gestoken in het opbouwen van je merk. Laten we samenwerken om het te beschermen.

Samen beschermen we je merk en bieden we je gemoedsrust

Amazon streeft ernaar 's werelds meest klantgerichte bedrijf te zijn. Wij leveren die visie voort door vertrouwde ervaringen te creëren en merken en klanten te beschermen tegen fraude en misbruik.

We innoveren.

We zijn niet tevreden met de status quo. We ontwikkelen geavanceerde technologie, waaronder machine-learning-modellen, om slechte acteurs en slechte vermeldingen te identificeren en te stoppen. We beschermen merken en klanten door onze bescherming voortdurend te ontwikkelen, erin te investeringen, en het te verbeteren.

We empoweren.

We helpen je bij het registreren van intellectueel eigendom en verstrekken middelen, expertise en training om je merk te beschermen en te laten groeien.

We streven naar meer.

We gebruiken technologie en human resources om inbreukmakende content online te voorkomen, op te sporen en te verwijderen, maar daar stoppen we niet. We werken samen met merken, wetshandhavingsinstanties en klanten over de hele wereld om slechte acteurs in onze stores te stoppen en hen verantwoordelijk te houden voor hun misdrijven.

We blijven volharden.

We hebben de beste beschermingstools en data-powered programma's ontwikkeld die inbreuken voorkomen en verwijderen. Ons toegewijde team van onderzoekers, technici, data-, analisten en zakelijke medewerkers stopt pas als we vervalsingen naar nul hebben gestuurd.

Onze geavanceerde programma's gebruiken om je merk te beschermen en op te bouwen

Brand Registry

Ontgrendel een suite tools die zijn ontworpen om je merk te beschermen en op te bouwen, waardoor klanten een betere ervaring krijgen.

Een schending melden

Inbreuken op intellectueel-eigendomsrechten of onjuiste productvermeldingen detecteren en melden. Deze overzichten versterken geautomatiseerde beveiligingen die je merk beschermen.

IP Accelerator

Verkrijg intellectueel-eigendomsrechten en versnel je toegang tot voordelen om je merk op te bouwen en te beschermen.

Project Zero

Krijg toegang tot de ongekende mogelijkheid om namaakproductvermeldingen onmiddellijk te verwijderen, zonder dat je contact met ons hoeft op te nemen.

Je merk opbouwen

Gebruik geavanceerde tools voor het opbouwen en laten groeien van merken zoals A+ Content, gesponsorde merken, Amazon Stores en Brand Analytics om je merk op te bouwen en te laten groeien.

Ben je niet zeker waar je moet beginnen?

Meer informatie over onze merkbeschermingsprogramma's en hoe ze samenwerken.

Bescherm je merk met de kracht van Amazon

Toegewijd

15.000+

Mensen, waaronder machine-learning-onderzoekers, softwareontwikkelaars en deskundige onderzoekers, die zich inzetten om klanten, merken, verkooppartners en onze winkel te beschermen tegen namaak, fraude en andere vormen van misbruik.

Proactief

700.000+

Pogingen van oplichters om nieuwe verkoopaccounts te maken die in 2023 door Amazon zijn gestopt, waarbij ze gestopt werden voordat ze één product te koop konden aanbieden in onze winkel.

Doeltreffend

99%+

Van vermoedelijke inbreukmakende productvermeldingen die zijn gestopt door de proactieve controles van Amazon voordat een merk ze ooit moest vinden en rapporteren.
SUCCESVERHALEN

Laten we samen je merk
beschermen en laten groeien

Schrijf je in bij Amazon Brand Registry

© 2024, Amazon Services LLC.