Bouw en bescherm je merk

Als je je inschrijft in Amazon Brand Registry krijg je toegang tot een reeks hulpmiddelen die zijn ontworpen om je te helpen je merk op te bouwen en te beschermen, zodat je een betere ervaring voor je klanten kunt creëren.
Kop Brand Registry
Meer informatie over extra voordelen voor het opbouwen van merken.

Je merk opbouwen

A+ Content

Met A+ Content kunnen bedrijven hun merkverhaal en productkenmerken presenteren met behulp van uitgebreide tekst en afbeeldingen op de Amazon-productpagina om conversie te stimuleren en het verkeer en de verkoop mogelijk te verhogen.

Gesponsorde merken

Laat je merkbekendheid groeien met advertenties die je logo, een aangepaste titel en maximaal drie van je producten bevatten.

Amazon Stores

Promoot je merk en producten gratis met je eigen winkel met meerdere pagina's op Amazon.

Amazon Merkanalyse

Neem weloverwogen en strategische beslissingen met krachtige gegevens, waaronder gegevensoverzichten van zoektermen van klanten en klantgedrag.

Bescherm je merk

Nauwkeurige productvermeldingen

Beheer de productvermeldingen van je merk, zodat je klanten nauwkeurige informatie zien.

Proactieve merkbescherming

Onze geautomatiseerde beveiligingen gebruiken informatie over je merk om proactief vermoedelijke inbreuken of onjuiste content te verwijderen. Hoe meer informatie je verstrekt, hoe beter het Brand Registry je kan helpen je merkervaring te beschermen en te verbeteren.

Schendingen melden

Met onze krachtige zoektools kun je vermoedelijke schendingen opsporen en melden aan de hand van een eenvoudig, geleid proces.
OVERZICHT VAN MERKENBESCHERMING

Bescherming van meer dan 700.000 merken

We werken hard om 's werelds meest klantgerichte bedrijf te zijn, dus we verbeteren voortdurend de manieren waarop we namaakproducten detecteren en blokkeren.

Proactief

Meer dan 4 miljoen accounts van slechte actoren werden in 2021 tegengehouden voordat ze ook maar één enkele productvermelding voor verkoop publiceerden.

Efficiënt

Gemiddeld melden ingeschreven merken sinds de lancering van Brand Registry een daling met 99% in vermoedelijke inbreuken.

Toegewijd

Ons wereldwijde team van onderzoekers is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar om te reageren op mogelijke inbreuken.
Lees ons Overzicht van merkenbescherming voor meer informatie over het werk dat we doen om merken en klanten te beschermen.

Maak deel uit van onze lijst met groeiende merken

© 2022, Amazon Services LLC.