Snelle startgids voor merkenbescherming

  • Het registreren van je intellectueel eigendom is de eerste stap om je merk te beschermen. MetAmazon IP Accelerator kan je tijd en geld besparen met gescreende IE-advocatenkantoren.
  • Door je in te schrijven bij Amazon Brand Registry kom je merk in aanmerking voor exclusieve programma's waarmee je je merk kunt opbouwen en beschermen. Schrijf je gewoon in en wij activeren proactieve beveiligingen die inbreukmakende productvermeldingen of onjuiste content stoppen.
  • Gebruik de 'Een schending melden'-tool om vermoedelijke IE-inbreuken te melden. Nauwkeurig gebruik van deze tool maakt geautomatiseerde beveiliging slimmer en kan je in aanmerking laten komen voor Amazon-project Zero.

De eerste stap is het vaststellen van je
intellectueel eigendom

Je hebt hard gewerkt om je merk tot stand te brengen. Bij Amazon gebruiken we onze geavanceerde technologie om echte merkeigenaren te identificeren en hen de tools te geven die ze nodig hebben om hun intellectueel eigendom vast te leggen en te beschermen tegen slechte actoren. Wij helpen je intellectueel eigendom te verkrijgen en te beschermen, zoals bijvoorbeeld:
  • Handelsmerken die ontwerpen, symbolen, namen en afbeeldingen beschermen die worden gebruikt in
    handel
  • Octrooien, die exclusieve rechten bieden voor een uitvinding
  • Auteursrechten, die literaire en artistieke werken beschermen zoals afbeeldingen, boeken,
    en films

360 graden bescherming

We hebben een pakket geavanceerde tools en programma's ontwikkeld om klanten, merken en verkooppartners te beschermen tegen vervalsingen, fraude en misbruik, en om klanten een consistente en vertrouwde ervaring te bieden telkens ze op Amazon winkelen. Voor de meeste merken is Amazon Brand Registry het instappunt voor de programma's voor merkbescherming -opbouw van Amazon. Onze beschermingstools kunnen op zichzelf worden gebruikt, maar ze werken veel beter wanneer ze samen worden gebruikt en een robuuste verdediging vormen tegen slechte actoren.

Geoptimaliseerde machinelearning

Je krijgt geautomatiseerde bescherming vanaf de eerste dag dat je je inschrijft bij het Brand Registry. Daarnaast verbetert het gebruik van de 'Een schending melden'-tool van het Brand Registry en de 'Selfservice voor het verwijderen van namaakgoederen'-tool van het Project Zero onze machinelearning-modellen, en verbetert het onze geautomatiseerde merkbescherming. Hoe meer je ze gebruikt, hoe slimmer ze worden.

Tools met een missie

We stoppen nooit met het ontwikkelen en verbeteren van de beschermingstools die beschikbaar zijn voor merkeigenaars. Met geautomatiseerde bescherming, rapportage en verwijdering van schendingen van de intellectueel eigendom, fysieke codes die namaakproducten voorkomen en neutrale procedures voor het evalueren van octrooien werken we proactief om je merk veilig te houden.

Laten we het hebben over de voorwaarden om in aanmerking te komen

Bepalen welk merkbeschermingsproduct geschikt is voor je, begint met deze vraag: Heb je een handelsmerk? Om je te registreren voor het Brand Registry, hebben we een door de overheid verstrekt handelsmerk nodig dat geregistreerd is of in behandeling is. Er zijn echter een aantal merkbeschermingsprogramma's beschikbaar voor merken die niet zijn ingeschreven in het Brand Registry.

Welke merkbeschermingsprogramma's
zijn voor jou beschikbaar?

Programma
Geen handelsmerk
Handelsmerk in behandeling
Geregistreerd handelsmerk
A-tot-Z-garantie
Screening verkooppartner
Formulier inbreuk melden
IP Accelerator
Brand Registry
Voor alle onderstaande programma's is inschrijving in het Brand Registry vereist
Geautomatiseerde beveiligingen
Een schending melden
Project Zero
Opmerking: Elk programma kan unieke deelnamecriteria hebben. Bekijk hier de volledige deelnamecriteria voor elk programma:

Bescherm je merk op Amazon

Het Brand Registry geeft toegang tot tools en programma's die specifiek zijn ontworpen om merken te helpen groeien op Amazon

© 2024, Amazon Services LLC.