Bouw je portefeuille van
intellectuele eigendom

Het registreren van je intellectueel eigendom (IP) is de eerste stap om je merk te beschermen. Merken die zijn ingeschreven bij IP Accelerator krijgen ook snellere toegang tot de voordelen van het Brand Registry.

Weg met de stress van het afdwingen van de rechten op intellectuele eigendom

We hebben IP Accelerator speciaal ontworpen met kleine en middelgrote bedrijven in gedachten, om het eenvoudiger en voordeliger te maken om je merk te beschermen.
Bespaar tijd en geld met gescreende IP-advocatenkantoren
Omzeil valkuilen tijdens de handelsmerkregistratie door toegang te krijgen tot ons netwerk van vertrouwde IP-advocatenkantoren, en krijg hoogwaardige diensten tegen concurrerende tarieven.
Een vliegende start voor je merkvoordelen
Krijg snellere toegang tot de beveiligings- en bouwfuncties die merken in het Brand Registry kunnen gebruiken, zelfs als je merkaanvraag nog in behandeling is.
Bescherm je merk overal ter wereld
Krijg hulp van vertrouwde experts bij het afdwingen van IP in andere landen terwijl je de bekendheid van je merk uitbreidt naar nieuwe marketplaces.

Bescherm je merk met de kracht van Amazon

Betrouwbaar

15.000+

Merken die zijn geholpen door het netwerk van vertrouwde intellectuele eigendomsadvocatenkantoren van IP Accelerator om merkbescherming te verkrijgen.

Uitgebreid

38

Landen waarin IP Accelerator merken kan helpen handelsmerken en ander intellectueel eigendom te verwerven.

Handig

13

Talen waarin IP Accelerator-bedrijven merken kunnen helpen, waaronder Engels, Frans, Duits, Japans, Koreaans, Mandarijn, Spaans, Turks, Hindi, Gujarati, Italiaans, Portugees en Arabisch.
SUCCESVERHALEN

Praat vandaag nog met een advocatenkantoor

Begin met het indienen van een handelsmerk voor je merk en krijg vroegtijdige toegang tot merkbescherming

© 2024, Amazon Services LLC.