Bescherm en ontwerp je merk

Amazon Brand Registry helpt je je intellectueel eigendom te beschermen, je vermeldingen te beheren en je bedrijf te laten groeien, ongeacht of je in onze store verkoopt - gratis.

Bescherming begint op dag 1

Je kent je merk en intellectueel eigendom het beste. Schrijf je in bij Brand Registry en deel informatie over je merk. We bieden je gemoedsrust door proactieve bescherming te activeren die helpt slechte productvermeldingen en malafide verkopers te stoppen.
Je merk beveiligen
Vermoedelijke inbreuk op intellectueel eigendom detecteren en melden met onze krachtige tools. Nauwkeurige inzendingen blijven onze feedbacklussen ertoe aanzetten schendingen automatisch te blokkeren voordat ze invloed hebben op je merk en klanten.
Klantervaring verbeteren
Beheer content en foto's op productpagina's voor je producten beter om ervoor te zorgen dat klanten nauwkeurige informatie te zien krijgen. We zullen je gegevens combineren met onze geautomatiseerde beveiligingen en machine learning om onjuiste updates te voorkomen.
Je voortgang controleren
Houd de belangrijkste statistieken met betrekking tot de bescherming van je merk - zowel de inspanningen van Amazon als die van jou - in realtime in het oog in alle Amazon stores. Je kunt ook de status en impact van kennisgevingen van inbreuk die je hebt ingediend controleren.

Je hub ter bescherming van je merk op Amazon

Log in bij Brand Registry en bespaar waardevolle tijd bij het beschermen van je merk. Dit is wat je moet weten over enkele van onze meest populaire functies.

Geautomatiseerde beveiligingen

Stop slechte productvermeldingen voordat ze worden gepubliceerd. Wanneer je gegevens verstrekt over je merk, producten en intellectueel eigendom, implementeren we voorspellende beveiliging met behulp van geavanceerde machine learning die slechte productvermeldingen voorkomen.

Een schending melden

Zoek eenvoudig in onze catalogus om te zoeken naar mogelijke schendingen van handelsmerken, auteursrechten, octrooien en ontwerprecht. Als je een inbreuk vindt, gebruik dan onze geavanceerde tools om deze te melden. Deze overzichten versterken ook onze geautomatiseerde bescherming.

Ondersteuning voor Brand Registry

Ontvang hulp van echte mensen om technische problemen, problemen met productvermeldingen, schendingen van marketplacebeleid en meer op te lossen.

Hulp

Ontvang educatieve bronnen en antwoorden op veelgestelde vragen met tips en gidsen voor het gebruik van Brand Registry-functies.

Impact-dashboard

Krijg inzicht in hoe Amazon de informatie die je deelt gebruikt om je merk te beschermen en potentieel slechte productvermeldingen te verwijderen.

Kom in aanmerking voor andere merkprogramma's

Bescherm je merk

Project Zero

Krijg toegang tot de ongekende mogelijkheid om namaakproductvermeldingen onmiddellijk te verwijderen, zonder dat je contact met ons hoeft op te nemen.

Je merk opbouwen

A+ Content

Laat je merkverhaal zien en
productfuncties met uitgebreide tekst en afbeeldingen op de Amazon-productpagina om de conversie te stimuleren, het verkeer te verhogen en de verkoop te stimuleren.

Gesponsorde merken

Laat je merkbekendheid groeien met
advertenties die je logo, een aangepaste titel en maximaal drie van je producten bevatten.

Amazon Stores

Promoot je merk en producten gratis met je eigen winkel met meerdere pagina's op Amazon.

Bescherm je merk met de kracht van Amazon

Proactief

700.000+

Pogingen van oplichters om nieuwe verkoopaccounts te maken die in 2023 door Amazon zijn gestopt, waarbij ze gestopt werden voordat ze één product te koop konden aanbieden in onze winkel.

Doeltreffend

30%+

Afname van het totaal aantal geldige kennisgevingen van inbreuk die sinds 2020 door merken zijn ingediend, terwijl het aantal producten dat beschikbaar is voor verkoop in de Amazon-winkel blijft groeien.

Onophoudelijk

24/7

We hebben teams over de hele wereld klaar om elk melding van inbreuk op intellectueel eigendom 24/7 te onderzoeken.
SUCCESVERHALEN

Word lid van onze groeiende lijst met ingeschreven merken

Laten we je merk samen beschermen en laten groeien

Voor het inschrijven bij Amazon Brand Registry is een in behandeling zijnde of geregistreerd handelsmerk vereist

© 2024, Amazon Services LLC.