Laat je merk groeien op Amazon

Zich inschrijven bij het Brand Registry is de eerste stap om in aanmerking te komen voor veel merkopbouwprogramma's. Amazon biedt merkeigenaars een exclusieve set tools om conversie te verbeteren, vindbaarheid te stimuleren en intellectueel eigendom te beschermen.

Je merk starten

Verkoop je eigen unieke producten met behulp van de tools die we hebben ontwikkeld om klanten te helpen je merk op Amazon te vinden.

Er zijn zoveel redenen om je merk op te bouwen met Amazon

We bieden een exclusieve set tools voor merkvoordelen die specifiek zijn ontworpen voor verkooppartners die merkeigenaren zijn en die hun merk hebben geregistreerd bij Amazon Brand Registry. Zich inschrijven bij het Brand Registry is de eerste stap om in aanmerking te komen voor veel merkopbouwprogramma's.
Deze tools kunnen helpen om je merk te beschermen, klanten te bereiken en je strategie te onderbouwen.

Klanten bereiken

Programma
Overzicht
Link
A+ Content
Voor merken die hun verhaal willen delen, zich visueel willen onderscheiden van de concurrentie en klanten willen helpen om de beste koopbeslissingen te nemen.
Gesponsorde merken
Voor merken die de bekendheid van hun merk- en productportefeuille binnen de Amazon-winkelresultaten willen stimuleren en willen dat hun portfolio beter wordt gevonden.
Winkels
Voor merken die een immersieve pagina willen creëren in de Amazon Store en doelgroepen kennis willen laten maken met het verhaal, de missie en de producten van het merk, ongeacht hun grootte.
Vine
Voor merken die bekendheid en vertrouwen willen vergroten en de verkoop van nieuwe producten of producten met lage verkoop willen stimuleren door betrouwbare recensenten uit te nodigen in de Amazon store om authentieke klantrecensies te plaatsen.
Klantbetrokkenheid
Voor merken die klantrelaties willen opbouwen, de retentie willen verhogen en de betrokkenheid willen stimuleren door gerichte e-mailmarketingcampagnes te versturen.
Videoshoppen - Productvideo's
Voor merken die gebruik willen maken van video‘s om hun producten te presenteren en klanten te informeren.
Amazon Live
Voor merken die via livestreams in realtime willen communiceren met klanten.
Abonneren en opslaan
Voor merken die herhaalaankopen willen stimuleren en merkbekendheid willen vergroten onder zeer betrokken klanten.
Virtuele bundels
Voor merken die de winkelervaringen willen verbeteren door productbundels aan te bieden en het zo eenvoudiger te maken om meer te ontdekken en te kopen uit je merkcatalogus.
*De beschikbaarheids- en geschiktheidsvereisten kunnen verschillen per programma en marketplace.

Onderbouw je strategie

Programma
Overzicht
Link
Amazon Merkanalyse
Voor merken die data willen gebruiken om strategische beslissingen te nemen om hun bedrijfsdoelen te bereiken.
Amazon Attribution
Voor merken de verkoopimpact willen analyseren en een bonus willen verdienen met verkopen die voortkomen uit hun reclame- en marketinginspanningen buiten Amazon.
Merkverwijzingsbonus
Hou je klanten tevreden terwijl je de marketingefficiëntie verbetert en een bonus verdient. Nu kan je een bonus verdienen van gemiddeld 10% van de productverkoop die een gevolg is van je marketinginspanningen buiten Amazon. Hoe meer verkeer je brengt, hoe meer mogelijkheden je hebt om een bonus te verdienen. De bonus wordt verstrekt als tegoed op je verwijzingsvergoedingen.
Beheer je experimenten
Voor merken die hun productvermeldingen willen optimaliseren door het uitvoeren van experimenten om te leren welke content hun klanten aanspreekt en meer omzet kan stimuleren.
*De beschikbaarheids- en geschiktheidsvereisten kunnen verschillen per programma en marketplace.

Laat je merk groeien op Amazon

Het Brand Registry geeft toegang tot tools en programma's die specifiek zijn ontworpen om merken te helpen groeien op Amazon

© 2024, Amazon Services LLC.